Tinder "gori" u Splitu - stigli američki mornari; Traže "zgodne Hrvatice" i "muževne momke"

Više od pet hiljada mornara s američkog nosača aviona USS "Harry S. Truman" ovih dana će boraviti u Splitu. Za američke marince i ostatak ekipe s broda pripremili su se splitski ugostitelji, a izgleda da momci traže i očekuju samo dobru zabavu u Splitu.

Život

Izvor: B92

Subota, 12.02.2022.

20:24

Tinder
Foto: Tero Vesalainen/ Shutterstock

Zbog dolaska Amerikanaca u Split, Tinder je eksplodirao, piše Slobodna Dalmacija. Amerikanci traže partnerke, ali i partnere na Tinderu.

"Hteo bih da upoznam mladu i zgodnu Hrvaticu, smeštaj nemam", piše tamnoputi američki mornar na jednoj od dejting-aplikacija.

"Tražim ozbiljne žene za dopisivanje", napisao je mladić od 23 godine koji traži samo žene starije od 40 godina.

"Ima li neka zgodna mlada Hrvatica da se upoznamo i pokaže mi grad", nadalje se piše na Tinderu.

"Muškarac sam, volim sve sportove i tražim isto tako sportske i muževne momke za zabavu. Nemam smeštaj", napisao je jedan Afroamerikanac koji navodi i da je mornar na američkom brodu USS "Harry S. Truman".

"Tražim mišićave muškarce, ovde sam nekoliko dana. Dopisivanje za početak. Može da mi pokaže grad, možemo zajedno i u neku gradsku teretanu", napisao je još jedan mornar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

169 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: