Rasel Krou je na Instagramu i ne liči na sebe (VIDEO)

Oskarovac Rasel Krou konačno se pridružio Instagramu, a njegove prve fotografije, privukle su 56.000 pratilaca za samo tri dana.

Život

Izvor: News.com.au

Četvrtak, 27.04.2017.

15:01

Rasel Krou je na Instagramu i ne liči na sebe (VIDEO)
Foto: Gettyimages

Krou (53) objavio je selfi na kom se vidi kako priprema francusko jelo ratatuj uz opis: "Kako bih proslavio moj dolazak na Instagram, želeo sam da podelim s vama nešto umetničko. Onima koji pitaju: 'Kako da imam glumačku karijeru poput tvoje?' kažem: Morate biti u stanju da napravite savršen ratatuj. U nastavku pročitajte korake i tajne.

Prvo na malo maslinovog ulja propržite luk i beli luk sa biberom i solju. Onda dodajte paradajz - ja preferiram čeri. Ključ je u strpljenju i ljubavi. Onda smanjite temperaturu. Dodajte nasečene tikvice i još soli i bibera. Ja volim i ljutu papričicu. Kad se sve poveže, dodam veliki komad putera. Serviram na tostu sa puterom uz malo namaza od povrća. Eto, to vam je ratatuj za Osakra. Želim vam sve najbolje u glumačkoj karijeri", napisao je Krou.

To celebrate my foray into Instagram I wanted to share something deeply artistic with you. To those who ask the age old question "how do I have a career in acting like yours?" this is my answer... You must be able to make a perfect Ratatouille... Below the steps and secrets. First brown your onions and garlic with salt and pepper and a little olive oil. Next add tomatoes, I prefer cherry tomatoes. The key is patience and love. Low low heat. Then add your sliced zucchini or courgette and more salt and pepper. I also like to add chilli and jalapeño . Once everything is coming together add a generous chunk of butter. I serve on toast with butter and a tiny amount of Vegemite. There it is Academy Award winning Ratatouille. I wish you the best in your acting career.

A post shared by Russell Crowe (@russellcrowe) on

Juče je, međutim, objavio video-snimak na kom se vidi njegovo lice ofarbano u belo sa haštagom "novi film" (#newmovie).

"Iz DC Universe dolazi Skinker Men (čovek koji brine o licu, prim. aut.)", kaže Krou, a onda prasne u smeh.

#newmovie

A post shared by Russell Crowe (@russellcrowe) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oglasili se Rusi: Oslobođeno

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je danas da je ruska vojska oslobodila selo Berdiči iz predgradja Avdejevke, prenose RIA Novosti.

13:02

2.5.2024.

1 d

Podeli: