Umro Nemanja Ivanović, poznatiji kao DJ Manya

Nemanja Ivanović poznatiji kao DJ Manya preminuo je u ranim jutarnjim časovima u bolnici Flensburg, u Nemačkoj.

Život

Izvor: B92

Subota, 23.07.2016.

14:50

Umro Nemanja Ivanović, poznatiji kao DJ Manya

Nemanji je u junu prošle godine dijagnostifikovan redak oblik maligne bolesti, desmoplastični sitnoćelijski sarkom. Za lečenje ove bolesti bila su neophodna znatna finansijska sredstva u čije prikupljanje se ujedinila domaća scena kao i mnogobrojna javnost.

Nakon postizanja dobrih rezultata lečenja, početkom jula ove godine objavljeno je da se tumor vratio dok je za prikupljanje novih sredstava za nastavak Nemanjinog lečenja bila najavljena nova kampanja “Manja za tebe, ti za Manju”.

Manya je bio deo DJ dua Calavera & Manya koji se proslavio trakom “I Feel (Siente Me)”. Vratio se u Srbiju 6. jula i dva dana kasnije nastupio na Dance Areni Exit Festivala. Izvor: Clubber.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: