Obama u emisiji Entonija Bordejna

Američki predsednik Barak Obama večerao je danas u glavnom gradu Vijetnama, Hanoju, sa poznatim televizijskim kuvarom Entonijem Bordejnom u novoj epizodi popularne kulinarske serije "Parts Unknown”.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.05.2016.

17:29

Obama u emisiji Entonija Bordejna
Foto: Beta / AP

Bordejn je sa Obamom razgovarao o njegovom putovanju po Aziji i interesovanju za vijetnamsku kulturu, prenela je televizijska meža CNN.

Ispred restorana "Bun ča Huong Lien", gde je snimana epizoda, okupili su se brojni građani, s kojima se Obama rukovao po izlasku, mašući neprekidno dok se nije odvezao u povorci automobila.

Bordejn je na Tviteru napisao da je večera koštala šest dolara i da je on platio račun. Serijal "Parts Unknown” prikazuje se na CNN-u od 2013. godine, a Bordejn u svakoj epizodi putuje u različite delove sveta i istražuje tamošnju kulinarsku tradiciju.

Epizoda sa Obamom biće emitovana u osmoj sezoni serije koja počinje u septembru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: