Pokušao da "zbriše" iz države u koferu (VIDEO)

Ovaj pokušaj bega iz Perua zaustavljen je u korenu – na aerodromu 'Jorge Chavez International', a ostali putnici sve su zabeležili svojim telefonima.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 08.10.2015.

08:08

Default images
Foto: Thinkstock

Kada pokušavaš da prijatelja prokrijumčariti u drugu zemlju u torbi, nemoj da izgledaš nervozno. To je savet je koji bi vam dao svaki iole iskusniji krijumčar.

Ovaj je dakle napravio grešku već na prvom koraku. Naime, nakon što je imao 'izliev' nervoze i odbio da otvori svoju putnu torbu, čovek iz priloženog snimka postao je vrlo sumnjiv. Policija je zbog toga prvo dovela psa, a onda osumnjičenom naredila da otvori torbu, piše Miror.

I naravno, u njoj je bio - čovek. On je tako pokušao da napusti Peru, ali nije objavljeno zašto i gde je želeo da ode. Da je uspeo, bio bi to 'neudoban' put, a dodatni problem bi bio ako bi se kofer kojim slučajem izgubio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: