Potukli se Lenjin i Staljin na sred Moskve

Stanovnici i turisti koji su se zatekli prošlog meseca na trgu Manjež u Moskvi imali su nesvakidašnju priliku da vide tuču Josifa Visarionoviča Staljina i Vladimira Ilič Lenjina.

Život

Izvor: B92

Utorak, 07.07.2015.

15:55

Default images
Foto: Wikimedia Commons

Naime, reč je o dvojnicima ove dve istaknute istorijske ličnosti Rusije koji su se sukobili nakon žučne svadje kada je "Staljin" nasrnuo na "Lenjina". "Lenjinov dvojnik na trgu Manjež podneo je prijavu policiji, optužujući kolegu, Staljinovog dvojnika, da ga je tri puta kišobranom udario po ledjima", kazao je za AFP predstavnik policije Aleksander Ribak.

Lenjinov dvojnik, koga je list Moskovski komsomolec identifikovao kao Igora Gorbunova, zadobio je povrede mekog tkiva i morao da zatraži medicinsku pomoć.

Staljinov dvojnik, čije je pravo ime Latif Valijev, bio je ljut što Gorbunov pozira sa turistima zajedno sa drugim Staljinovim dvojnikom, objasnio je Ribak, dodavši da su dvojica imitatora od tada prekinula svaki kontakt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: