Da li ste "alfa mužjak"?

Sebe smatrate alfa muškarcem? Ako se prepoznate u sledećim redovima sigurno možete pored imena da prikačite ovakav epitet.

Život

Izvor: B92

Subota, 09.05.2015.

08:15

Default images
Foto: Thinkstock

Ako to nije slučaj, saznajte kojih devet veština morate da savladate kako biste postali alfa mužjak:

SAMOPOUZDANjE - Ovo je jedna od osnovnih osobina svakog alfa mužjaka, bez koje ćete teško moći da uspešno koračate kroz život.

POŠTENjE – Alfa mužjak ne znači biti baraba, već upravo suprotno. To je osoba koja poštuje moralni kodeks i koja se ne plaši da kaže svoje mišljenje.

IZGLED – Trudite se da se uvek pojavite čisti, ispeglani i uredni. Nije potrebno da po svaku cenu pratite najnoviju modu i koristite brendiranu i „napucanu“ garderobu.

SAMOSTALNOST - Alfa muškarac ne traži odobrenje od drugih osoba. On prihvata sebe, svoje potrebe i želje i ne brine šta će drugi reći.

DUHOVITOST - Ne shvatajte sebe suviše ozbiljno i zabavljate se. Čak i ako nemate izražen smisao za humor, dovoljno je da budete pozitivni, jer će to doprineti rešavanju mnogih problema. Žaljenje i kukanje vam neće pomoći.

RIZIK - Morate da budete spremni da nekada i rizikujete u životu.

LOJALNOST – Alfa muškarac je zaštitnik, pošten i lojalan. Porodici, devojci, prijateljima. Jednostavno, neko na koga mogu da se oslone.

SNAGA – Ne, nisu u pitanju mišići. Pokažite spremnost da se suočite sa svakom teškoćom u životu. Pokazivanje snage nije samo dizanje 100 kg iz benča. Ne dozvolite da vas male stvari uznemiravaju i da se stresirate zbog svakog problema, već ih rešite.

MARLjIVOST – Nikada ne upadajte u letargiju, već vodite interesantan život. Uživajte u poslu ili u hobijima, budite uvek „rasprodati“, pa će žene osećati kao da moraju da se bore za vašu pažnju.

Izvor: Novosti.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: