Pozdravi od Robina Vilijamsa: Duše, slobodan si

Ćerka glumca i komičara Robina Vilijamsa Zelda odala je počast svom ocu dirljivim tvitom i citatom Antoana de Sent-Egziperija, dok se američka Akademija filmskih umetnosti od Vilijamsa oprostila porukom "Duše, slobodan si".

Život

Izvor: B92

Utorak, 12.08.2014.

09:22

Default images

"'Ti – samo ti ćeš imati zvezde, kao što ih niko nije imao... U jednoj od zvezda ja ću živeti. U jednoj od njih ja ću se smejati. I tako će biti kao da se sve zvezde smeju, kad noću pogledaš u nebo... Ti – samo ti – imaćeš zvezde koje mogu da se smeju' – Antoan de Sent-Egziperi

"Volim te. Nedostaješ mi. Pokušaću da i dalje gledam gore", napisala je Zelda Vilijams na Tviteru, povodom smrti njenog oca Robina Vilijamsa, koji je pronađen mrtav u svom stanu. U svojoj, najverovatnije poslednjoj poruci koju je na društvenim mrežama ovaj glumac ostavio, objavio je staru fotografiju s ćerkom iz vremena kad je bila beba.

Ovaj strastveni ljubitelj video-igara svojoj ćerki dao je ime po liku iz "Legende o Zeldi" (The Legend of Zelda). Inače, Američka filmska akademija se od velikog glumca oprostila "tvitom" sa slikom dobrog duha iz crtanog filma "Aladin", kome je Vilijams pozajmio glas.

"Duše , slobodan si", napisano je ispod slike.
Foto: Beta, AP
Poštovaoci Robina Vilijamsa su kod klupe iz filma "Dobri Vil Hanting" u Bostonu pisali citate iz filma i donosili cveće, a čuveni holivudski klub "Laugh Factory" je Vilijamsu poručio da "zasmeje Boga". .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: