Džegerova devojka izvršila samoubistvo

Dugogodišnja partnerka Mika Džegera, vođe benda Rolling Stones, nađena je obešena danas u svom stanu na Menhetnu.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.03.2014.

18:50

Default images

Modnu dizajnerku Loren Skot pronašao je njen asistent, a sudeći prema policiji koja je izvršila uviđaj, sumnja se na samoubistvo, piše Telegraph.co.uk.

Loren Skot (49) je nađena kako visi u svom stanu na osmom spratu jutros u 10 sati, piše Njujork Dejli Njuz.

Nikakva oproštajna poruka nije nađena i ne postoje znaci sile. Ipak ne postoje zvanični podaci o načinu na koji je umrla.

Ova visoka (193cm) dama, odgajana je kao mormonka i sa Džegerom se zabavljala poslednjih 13 godina, otkako se on razveo od Džeri Hol.

Mik Džeger (70) je trenutno sa bendom na turneji po Australiji. Njegov portparol je potvrdio smrt, rečima da je Džeger potpuno "šokiran i slomljen" otkako je primio ovu vest.

Ranije danas, Džeger je postovao utiske sa plaže u Pertu. Na tviter nalogu Loren Skot, sat vremena pre nego što je objavljeno da je umrla se pojavio post.
Foto: Beta/AP
Zvaničnik njujorške policije rekao je da je u 10.05 primio poziv sa pomenute adrese fgde je pronađeno mrto telo 49-godišnje žene.

Policija slučaj za sada tretira kao samoubistvo iako medicinski islednik tek treba da utvrdi uzrok smrti.
Berenis Marlo nosi haljinu Loren Skot u filmu &quotSkyfall" Foto: Beta/AP
Loren Skot je rođena u Juti, pod imenom Lora Bernbrou koje je kasnije promenila u egzotičnije, sadašnje kako bi u Los Anđelesu uspela kao model i dizajner kostima.

"Naučila sam da šijem kada sam počela da rastem zato što mi ništa nije odgovaralo", rekla je u jednom intervjuu Telegrafu 2011. godine.

Njena prva kolekcija lansirana je 2006. godine i od tada njen brend nose Sada Džesika Parker, Anđelina Džoli, Nikol Kidman i Penelope Kruz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: