Amerikanci traže izgradnju Zvezde smrti

Hiljade Amerikanaca potpisalo je peticiju u kojoj od Bele kuće traže da sagradi Zvezdu smrti.

Život

Izvor: B92

Sreda, 05.12.2012.

13:59

Default images

Pokretač kampanje, Džon D, tvrdi da bi izgradnja Zvezde smrti i inter-stelarnog oružja viđenog u filmu Ratovi zvezda dodatno učvrstila nacionalnu bezbednost i stvorila brojna radna mesta.

Američki zvaničnici biće prisiljeni da počnu da razmišljaju o izgradnji Zvezde smrti, sve zajedno sa laserom dovoljno moćnim da uništi bilo koju planetu, ukoliko peticija dobije više od 25.000 digitalnih potpisa do 14. decembra.

Džon je peticiju pokrenuo ovu peticiju na zvaničnom sajtu Bele kuće zahtevajući da radovi počnu u naredne četiri godinhe.

„Svi koji ostave svoj potpis ovde traže od vlade da obezbedi finansijska sredstva i započne izgradnju Zvezde smrti do 2016. godine. Fokusiranjem naših odbrambenih resursa u sistem svemirske odbrane i dominacije obezbedićemo brojne poslove u sferama poput inženjerstva, izgradnje, svemirskog istraživanja i što je najvažnije – učvrstićemo nacionalnu bezbednost“.

Peticiju je do sada potpisalo 3.547 osoba.

Koliko bi koštala izgradnja Zvezde smrti?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

93 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: