Gej policajci iz Evrope na Paradi ponosa

Beograd prajd je dobio podršku Udruženje evropskih gej policajaca (EGPA). EGPA je organizacija LGBT policajaca koja podržava sve LGBT pripadnike policije u Evropi i obezbeđuje podršku svim članovima LGBT zajednice.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 30.09.2012.

14:18

Default images

Herman Renes glavni inspektor policije Holandije i predsednik udruženja evropskih gej policajaca (EGPA), u kratkom pismu podrške on je napisao:

“Kao predstavnik EGPA udruženja, želim da pružim podršku beogradskom Pride Week-u, a posebno Paradi ponosa koja će se održati 6. oktobra 2012. godine. Svim učesnicima, kao i policiji koja će obezbeđivati šetnju, želimo miran skup.”

Pored podrške Udruženje evropskih gej policajaca 6. oktobra u Prajd povorci učestvovaće i predstavnici Policijskog gej sindikata iz Švedske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: