Oglas kanibala doveo do hapšenja

Slovačka policija uhapsila je 43-godišnjeg muškarca osumnjičenog za kanibalizam nakon što ga je prijavila osoba koja je trebalo da bude njegov "obrok".

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 12.05.2011.

14:30

Default images

Nesuđena žrtva, švajcarski državljanin, odgovorila je na oglas na Internetu u kojem se tražio dobrovoljac spreman da bude ubijen, skuvan i pojeden.

Švajcarac je objasnio da je misilio da je posredi "sablasna igra", ali je nakon telefonskog razgovora sa neimenovanim muškarcem shvatio da je stvar ozbiljna pa je odlučio da slučaj prijavi švajcarskoj policiji koja je obavestila slovačke kolege.

Tokom akcije hapšenja, usledila je pucnjava u kojoj su ranjeni osumnjičeni i jedan policajac koji se predstavio kao žrtva. Obojica se nalaze u bolnici gde se lekari bore za njihove živote.

"Sve ukazuje na to da je osumnjičeni zaista tražio nekog da pojede", rekao je u izjavi za lokalne medije portparol slovačke policije.

"U svom oglasu je naveo da traži osobu koja želi da bude uspavana, a zatim ubijena, skuvana i pojedena", dodao je on.

Iako policija nije želela da saopšti identitet osumnjičenog kanibala, u medijima je procurelo da je reč o kompjuterskom programeru iz mesta Sokol koji je oženjen i ima dve kćerke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: