Šta traže moderni muškarci?

Moć je postala najveći afrodizijak za moderne muškarce, prema novom istraživanju. Odavno je prošlo vreme kada je idealna žena bila odlična domaćica, sada muškarci misle da je idealna partnerka moćna, snažna i seksi direktorka.

Život

Izvor: B92

Petak, 25.03.2011.

12:56

Default images

Naučnici smatraju da ovo nije samo rezultat zamene polova već i krajnji ishod teške ekonomije u kome i muškarci traže onog koji doprinosi. Devojka koja je jaka, nezavisna i profesionalna će se više dopasti modernom muškarcu.

Sada 18 odsto muškaraca traži partnerku koja je zabavna, 14 odsto onu koja drži do sebe a 9 odsto vrednuje najviše spontanost. Dalje, 35 odsto voli loše devojke poput Andželine Žoli, Megan Foks ili velške pevačice Šarlot Čerč. Stručnjak za veze, Džo Barnet, kaže: „Finanskijska situacija je sada teže nego ikada i muškarci koji su se plašili uspešnih i moćnih žena su dosta sazreli.

Sada im one odgovaraju i ona koja je finansijski nezavisna je najbolja opcija. Takođe, mediji stvaraju sliku da su moćne i nezavisne žene izuzetno seksi.“ Kada je reč o potencijalnom partneru za žene, ni one više ne veruju u bajke o vitezu u sjajnom oklopu.

Više ne smatraju da su kavaljeri i ponašanje po bontonu odavno zaboravljena očekivanja, i ovakvi muškarci su skloni patroniziranju po 1 od 10 žena. Za 45 odsto žena ni moderan neženja nije baš idealna prilika. Jedna od 6 žena će pre izabrati irskog glumca, romantičnog buntovnika, Kolina Farela ili srcelomca Džerarda Batlera.

Kao i muškarci, žene su i dalje privučene ambicijom – 60 odsto žena i dalje smatra da su dosta privlačniji muškarci na dobrim pozicijama. Ženama je potrebna zanimacija, nešto što će im skrenuti misli od svakodnevnih poslova, kuće, dvorišta, dece. Loši momci su izazov, a to važi i za muškarce, njima su privlačnije devojke koje su izazov.

Što je igra teža, veće je interesovanje. Loši momci su seksepilniji od kavaljera u tome što imaju nastup, i verovanje, da mogu da se poigraju samo i da nestanu. Sa njima nikada ne znate da li lažu ili ne, ali je uvek iznova zanimljivo.

Uskoro će se pojaviti i novi nastavak igre „Sims“, „The Sims Medieval“. Direktor marketinga ispred igre, Stjuart Lang, kaže: „Zanimljivo je videti kakve su promene među muškarcima kojima se sada sve više dopadaju snažne žene i one na vodećim položajima, dominantne, loše devojke.

To samo ukazuje na evoluciju položaja žena u društvu i na uspeh u razvoju moći. Ovo nas vraća na srednjovekovni mentalitet kada su se ženama najviše sviđali muškarci koje bismo danas zvali bitangama.“
Andželina Žoli u filmu
10 najpoznatijih romantičnih buntovnika:

1. Colin Farrell
2. Gerard Butler
3. Robbie Williams
4. Jude Law
5. Jonathan Rhys Meyers
6. Jose Mourinho
7. Russell Brand
8. Christian Bale
9. Danny Dyer
10. Simon Cowell

10 napoznatijih loših devojaka:

1. Angelina Jolie
2. Megan Fox
3. Charlotte Church
4. Sienna Miller
5. Lily Allen
6. Christina Aguilera
7. Lindsey Lohan
8. Britney Spears
9. Paris Hilton
10. Nicole Richie

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: