Najbolja poza u seksu tokom gripa AH1N1

Lekari predlažu izbegavanje ljubljenja kao i vrlo popularni, misionarski položaj. Umesto toga predlažu tako zvanu “obrnutu kaubojku”.

Život

Izvor: B92

Sreda, 02.12.2009.

14:30

Default images

Svinjski grip sve je rašireniji i sve se više ljudi boji za svoje zdravlje. Češće se peru ruke, ne vozi se više toliko javnim saobraćajem, a neki od nas čak i maske nose kako bi sprečili zarazu.

Međutim, što ako želimo biti intimni s nekim, a on ili ona je zaražen? Kako ćemo se onda prepustiti fizičkim užicima? Ne brinite, magazin Cosmopolitan ponudio je rešenje.

Naime, u poslednjem broju ovog popularnog ženskog časopisa, koji neretko i muškarci znaju prelistati kako bi otkrili "šta se sve skriva tu", govori se upravo o seksu usred doba gripa.

Cosmo je svojim čitateljkama savetovao poze u vođenju ljubavi kojima će gotovo sigurno izbeći svinjski grip.

Za početak, predlaže se izbegavanje ljubljenja i vrlo popularnog misionarskog položaja. Umesto toga predlažu takozvanu "obrnutu kaubojku", položaj u kojem muškarac leži na leđima, a žena sedi na njemu okrenuta mu leđima.

Što se tiče ljubljenja, zaboravite na to. Fokusirajte se radije na slanje "pusa". Zagrljaje takođe pokušajte smanjiti na jednostavno tapšanje po ramenu, a rukovanje na "udaranje šakama".

Izvor: Jutarnji.hr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: