Seks šop

Istražujući ovu temu, došla sam do frapantnog zaključka. Seks-šopovi su Meka za žene jer 99 odsto igračkica služi za povećanje ženskog uživanja. Ako zanemarimo ono nekoliko šarenih laža za povećanje penisa, nekoliko uskih prstenova za produžetak erekcije (mada i ovde je krajnji korisnik uživanja žena) i nikad smešnije veštačke vagine, ostaju još samo pornići, koji su ionako namenjeni za obostrano zadovoljstvo!

Foto: shibuya86, www.sxc.hu
Tekst ustupio magazin "Maxim"

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.04.2010.

10:50

Default images

Ipak, ovaj tekst je namenjen tebi, da kao prava momčina dobro razmisliš, napraviš listu i raznoraznim gedžetima od sexa napraviš igre bez granica!

Lubrikanti - ima ih raznih boja, mirisa, ukusa... Dobri su umesto ulja za masažu, kao podmazivači za vreme običnog sexa, skoro nezamenjivi za analni sex. Vrlo sexy izgledaju kada se njima premažu grudi ili guza. Mogu biti super igračka za predigru.

Plus: malo skuplji lubrikanti izazivaju osećaj peckanja, grejanja ili hlađenja, što može višestruko da poveća uživanje i tebi i njoj.

Minus: Ako su na bazi ulja, pereš se posle satima, o posteljini i da ne govorim. Ako preteraš s količinom, trenje se smanjuje na minimum i ne osećaš više ništa. Neki su ogavnog ukusa, što može ubiti erekciju u sekundi.

Klitostimulatori: ceo životinjski svet je zastupljen u ovim igračkama. Zeke, leptirovi, delfini čak i pauci, vibriraju ne bi li povećali njeno zadovoljstvo. Neke od njih možeš da navučeš na prst, neke držiš u ruci, drugi imaju kaiševe... U kombinaciji s lubrikantima su fenomenalni!

Plus: olakšava dostizanje orgazma, ženskog naravno. Mogu da se koriste i za sam sex, ne samo u predigri. Daju tvojim prstićima malo oduška, tvoje je samo da ih malo pridržavaš.

Minus: vrlo često ih pokreću one najmanje baterije za satove, pa mogu da te izdaju u odsutnom momentu! Žena se navuče na njih, pa joj više tvoj jezik ili prsti nisu više tako zanimljivi, sem ako se debelo ne potrudiš.

Kuglice: neke su krajnje dosadne, a neke nisu loše. Na skali od jedan do pet, dajemo im dvojčicu. Plastične i metalne, analne i vaginalne imaju na kraju prsten. Celo zadovoljstvo se nalazi u tome da ih polako stavljaš jednu po jednu u rupicu, a zatim ih naglo vadiš (?!).

Plus: ako su one veće i ako vibriraju, onda nisu loša zabava. Mogu se koristiti i za vreme sexa. Zanimljive su i analne kuglice u obliku vibratora. Ovde je zagarantovano i njeno i tvoje zadovoljstvo, jer se vibracije prenose. Hit su silikonske vaginalne vibro kuglice, koje su navodno namenjene za trening jer mogu da se nose dok trčite, vozite bicikl, hodate, pa čak i u autobusu!!! Ja nisam pokušala, ako ti jesi, obavezno piši redakciji o tome.

Minus: ako nisu one veće i ako ne vibriraju, neophodno je probuditi cicu posle korišćenja kako biste nastavili sex!

U ovu kategoriju spadaju i vibro-jaja. Obično imaju daljinski upravljač i mnogo su bolja zabava od kuglica. Sem ako se ne zapetljate u kabl koji vodi do daljinskog upravljača.

Kupe: Ako cica poželi sex u kojem je ona gore, a tebe nema, kupa je prava stvar! Ima i vakumski nastavak, koji liči na onu dršku s gumom za očepljavanje kade. Devojčica lepo može da vakumira kupu na stolicu i ihaaa rodeo!

Plus: mogu se koristiti i analno i vaginalno. Skuplje čak i vibriraju.

Minus: vakum često nije dovoljno jak, pa ako se cica zanese, ostade s kupom u sebi.

Lutke: Konačno nešto i za tebe. Ima rupe, dugu kosu i sise, a ne zvoca. Tačnije, ćuti kao zalivena (igra reči je namerna) . Izgleda šašavo, ali je i prilično savitljiva. Malo blentavo izgleda s onim otvorenim ustima, ali uvek možeš da ih zapušiš! Možeš i da biraš, od onih mini, za poneti, do velikih debelih Fatima. Tu su i crnkinje, a i one koje su namenjene samo dogy pozi. Postoje lutkice s ogromnim sifonima, ali i one preobučene u policajke i medicinske sestre!

Plus: Mirna, tiha i za sex uvek spremna žena.

Minus: ni ona ne podnosi cigarete za vreme sexa, štete njenom tenu!

Lutke 2: Postoje i muške lutke. Nisu toliko zabavne kao ženske, svaki malo jači vibrator je bolji od njih.

Plus: dobro kao poklon zezalica za nečiju svadbu.

Minus: Imaju iscrtane dlake na grudima i užasavajuće su pasivni. Od njih je bolji svaki tip kojem može makar da se digne.

Rastegljive navlake: Nosiš ih ti, a uživa ona. Neki prekrivaju celi penis. Izgledaju kao bezobrazno debeli kondom. Mogu se koristiti više puta, a po sebi imaju razne bodlje, rebra i ostale stimulatore. Zanimljivi su uglavnom ženama, ako su im rebarca i ispupčenja izražena.

Minus: ne prenose toplotu. Ne prenose dodir. Ne prenose ništa.

Plus: Nema šanse da puknu. Ako imaš problema sa prevremenom ejakulacijom, oni garant pomažu, jer uz njih je zagarantovano odsustvo svakog osećaja žene i njene unutrašnjosti!

Vibrirajući prstenovi: I ovde je maha uzelo životinjsko carstvo. Na prednjoj strani prstena se nalazi neka mučena životinjica, u kojoj su sakrivene baterije. Diskretnim pritiskom na dugmence životinja počinje da se trese celim telom. Za vreme koitusa, ukoliko nije negde skliznula, ona se nalazi tačno na klitorisu, što vrlo lako može dovesti do multipliciranih orgazama.

Minus: te proklete baterije dovoljne su za jedan brz i jak sex. Za svako duže uživanje moraš ili na pola da stavljaš nove baterije ili da ga navučeš pred sam kraj sexa.

Plus: Ukoliko te ne steže mnogo, prsten nije neprijatan ni tebi. Ma sve dok ona vrišti pod tobom, nije bitno da li je zbog zeke ili tebe.

Vakuum: Još jedna igračkaca za stimulaciju klitorisa. Ima vakum na jednom, a pumpicu na drugom kraju i pametnim doziranjem može da napravi čuda. Vrlo lako može da zameni i najbolji oralni sex.

Minus: prekomerna upotreba može da učetvorostruči veličinu usmina i da bude bolna.

Plus. Ne moraš da umaraš jezik i usta, samo pumpaš dok ona vrišti. Trebalo bi da prepoznaš kada je to zbog užitka, a kada si ga prepumpao.

Vibratori: U današnje vreme veoma je glupo kupovati obične plastične dildoe koji ne vibriraju, jer imaju isti efekat kao i jedan običan, prosečan krastavac. Bolje onda koristi povrće, možeš na kraju i da ga pojedeš (naša saradnica ima jako bolesnu maštu, koja prevazilazi čak i dr Kontu u pojedinim momentima, prim. ur.). Ako si skupio pare za vibrator, izbor je veelikiiii. Skoro svi u unutrašnjosti imaju deo za dve baterije i poklopac, kojim se ujedno podešava brzina.

Najjeftiniji: obična kopija penisa koja vibrira. Oni su uglavnom preterano tvrdi i hladni. Međutim, ako se nema za skuplje mogu da prođu. Bolji su svakako od povrća. Nisu loši za masturbaciju, ali ni za zajedničke igrarije. U njih spadaju i oni mali tvrdi, analni, koji izgledaju obično, ali su vrlo delotvorni. I ovde važi pravilo da se vibracije prenose, tako da i ti možeš osetiti blagodeti ove igračke (naravno, samo ako si malo...).

Malo skuplji: napravljeni su od mekše plastike ili silikona. Čvrsti su, ali ipak ne tvrdi kao kamen. Verodostojna su kopija tvog buzdovana. Neki imaju malo zakrivljen vrh koji služi za stimulaciju famozne i nikada dokazane tačke G.

Još skuplji: imaju pokretnu glavu, koja se okreće oko svoje ose. To je dodatak uobičajenoj vibraciji. Neki imaju i kuglice u sebi, koje se pokreću i povećavaju uživanje.

Još još skuplji: imaju nastavak za klitoris, koji takođe vibrira i momentalno dovodi do orgazma. To je dobro ako si sve učinio da ona svrši, a ona nikako da mrdne dalje od dva-tri uzdaha.

Najskuplji: imaju u sebi sve gore nabrojano, plus su dupli. To znači da imaju deblji deo za vaginalnu upotrebu i tanji, koji takođe vibrira, za analnu. Služe kao zamena za sendvič, koji tvoja cica voli, ali se ne bi odličila da proba uživo jer bi ti odlepio i ubio čoveka do sebe.

Nakitnjaci: to su dildoi s kaiševima. Ako ti lepša polovina nije biseksualka, ne kupuj ih jer može pomisliti da si poželio da te obeščasti.

Silikonski s glavom na obe strane: služe za dvostruku stimulaciju iliti sendvič ili da se igraju dve devojčice s njima...

Plus: tu su kad god ti zakažeš (ako si cirke, umoran, mrzovoljan...), uvek čvrsti, izdržljivi i jaki.

Minus: Mogu te ubiti u pojam. Ako si nesiguran zbog sopstvene veličine, kupuj one manje, da se ne bi bez veze kompleksirao. Većina nije vodootporna, pa se ne preporučuje upotreba u kadi.

Lisice: ako nemate drugara pandura da vam pozajmi prave, trk u prvi sex shop i kupite one ukrasne. Dobre su kada poželiš da je držiš pokornu i poslušnu. Možeš da joj vežeš obe ruke jednim lisicama iznad glave, a možeš da kupiš i dva para, pa da je vežeš razapetu za krevet. Nameće se pitanje odakle ti takav krevet, sem ako nisi u bolnici, ali nisam zadužena trenutno da dajem takve odgovore. Snađi se. Ako nisi dovoljno snalažljiv, evo još jednog saveta. Neka klekne licem priljubljenim uz krevet, a ti joj veži ruke na leđima!

Plus: savršen način da je u potpunosti pokoriš i konačno budeš dominantni mužjak.

Minus: ako su prave pandurske lisice, čuvaj ključeve k'o oči u glavi ili još bolje nabavi rezervne koje ćeš držati uvek na jednom mestu. U suprotnom ti i draga možete postati jedna od onih urbanih legendi, koju panduri obožavaju da prepričavaju uz kafu svim znanim i neznanim prijateljima.

Uniforme: Kao i u svemu, i ovde cena uglavnom određuje kvalitet. Ako se odlučiš za neku jeftinu bolničarsku, dobićeš belu kecelju s nevešto nalepljenim crvenim krstom i bele čarape. U onim skupljim bi verovatno i same bolničarke poželele da snime pornić. Naravno, tu su stare dobre policajke, sa sve šapkom ili beretkom, a za one ekstremne mogu se pronaći i vojne, maskirne. Ako si oduvek želeo da ti pospremi kuću i popuši, onda je ona jednostavna crno-bela za sobarice pravi izbor. Samo još da nju ubediš da s onom drškom s perjem na vrhu počisti prašinu u tvojoj sobi. Ugodno s korisnim, zar ne?

Minus: za tu cenu možeš kupiti najskuplji i najbolji vibrator koji ti padne na pamet.

Plus: ispunjenje starih dobrih fetiša nema cenu.

Povezi za oči: crni, meki od somota, s otmenim pertlama na krajevima. Praktični za igru iznenađenja ili kopiranje filma Devet i po nedelja. Zatvoriš joj oči, a onda eksperimentišeš, sa raznim vrstama hrane, jezikom i svime što ti upravo sada pada na pamet... Ako joj još i vežeš ruke, iznenađenjima, za nju naravno, nema kraja. Faktor neizvesnosti može biti veoma stimulativan, posebno ako mu se doda malo alkohola i glasne muzike.

Plus: dobijaš dodatnu dozu samopouzdanja ona i ne primeti da ti više nisi savršeno građen. Može da posluži i običan šal ili kevina marama, nije neophodno da bude kupljen baš taj otmeni iz seks-šopa.

Minus: zbog faktora iznenađenja, nikada ne znaš kada će zagristi, a kada sisati, budi oprezan.

BDSM oprema: Ovo je za one malo ekstremnije koji vole veću dominaciju od one koju dobijate s lisicama i koji vole veći bol od onog koji praktikujete svakodnevnim sexom.

Kreveti: Crni, veliki metalni. Svaku sobu pretvara u tamničku igraonicu. Napravljen je od stabilne metalne konstrukcije u obliku kocke, ekstremno jaki i čvrsti, tako da trpe žestoki bondage i igre vešanja (?!). Ram je slobodno stojeći i nije mu potrebno pričvršćivanje za zid radi bezbednosti. U nekim šopovima čak možete i da naručite koje dimenzije želite! Dodatna oprema uključuje neophodne tačke za vezivanje, prateću metalnu galanteriju, kaiševe...

Stolica: Hladna, neudobna, metalna. Namenjena za mučenje vašeg roba! Samo sedenje na njoj je patnja. Sve je bolje od one kuhinjske, samo je potrebno, naravno, malo više platiti ovo uživanje.

Vault Horse: izgleda kao metalna greda za koju se vezuju konji. Služi za to da je prebacite goluguzu preko njega i zlostavljate. Ima mekane tapacirane jastučiće preko vrha. Podesiv je po visini, a opremljen je dodatnim prstenovima za vezivanje na svakom nogaru.

Kavez: Metalno dno i tapacirana gornja strana. Prednja strana kaveza se otvara i ima katanac.

Trone: Iliti stolica za kraljice! Idealno za poklon dominantnim damama; verovali ili ne, prave ih i po narudžbini.

A tu su i:

Stolica poniženja, reklamirana uz rečenicu: Vežite vašeg roba sigurno i pružite mu savršenu torturu! Andrejev krst: zamislite krst koji je tapaciran i stoji uspravno. Stub srama: idealan za ponižavajuće iskustvo koje će uzbuditi vaše najluđe fantazije. Glava, ručni zglobovi i noge vašeg roba su nepokretni dok je bespomoćno izložen vašoj strasti. Tamnička stolica-krst: ima širok prostor između nogu za pristup sa svih strana i možete privezati svaki deo tela, čak možete izvesti i «anal play». Stolica se može podešavati do te mere da se položi kao sto. Stajaći i viseći kavez....

Pluseve i minuse o ovoj BDSM opremi ovde nećete u ovom broju pročitati jer nisam imala dovoljno vremena za adekvatno istraživanje ovako obimne teme. Težak je novinarski posao...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: