Sestra nekada najteže žene na svetu tvrdi da je lekari lažu

Sestra Eman Abd El Ati, Egipćanke koja je bila najteža žena na svetu, optužuje indijske lekare da govore neistinu o poboljšanju stanja Eman.

Zdravlje

Izvor: BBC

Utorak, 25.04.2017.

12:56

Sestra nekada najteže žene na svetu tvrdi da je lekari lažu
Foto: YouTube Screenshot

Žena je podvrgnuta operaciji u bolnici "Saifee" u Mumbaju, a lekari su prošle nedelje saopštili da je ona izgubila oko 250 kilograma.

Međutim, njena sestra Šaima Selim, kaže da oni lažu i dodaje da je njena sestra vrlo krhkog zdravlja i da je možda doživela još jedan šlog.

Iz bolnice odbacuju ovakve optužbe.

Selim tvrdi da njena sestra uopšte nije toliko smršala i da lekari ne znaju o kom broju kilograma je reč, jer je nisu merili ni pre ni posle operacije.

"Ona mora stalno da nosi masku sa kiseonikom. Jede i pije na slamčicu", rekla je Selim.

Međutim, predstavnik bolnica za BBC kaže da je Abd El Ati izmerena u ponedeljak i da vaga sada pokazuje 172 kg.

Ova žena je zbog gojaznosti poslednjih 25 godina provela u krevetu, a u januaru je posebnim avionom prebačena u Mumbaj, gde je podvrgnuta barijatrijskoj operaciji.

Selim je nezadovoljna, jer smatra da bi njena sestra trebalo još da ostane u bolnici, jer u Egiptu neće moći da dobije adekvatnu pomoć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: