Srbija na Windows 7

Na konkursu koji je kompanija Microsoft organizovala povodom promocije novog Windows operativnog sistema, a u cilju lokalizacije Windowsa 7, nagrađeno je jedanaest osoba, sa ukupno dvadeset i šest fotografija.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.10.2009.

19:30

Default images

Odabrane fotografije biće ponuđene kao pozadine na novom operativnom sistemu, čija se globalna promocija očekuje u četvrtak, 22. oktobra. Osim u srpskoj verziji softvera, ove fotografije će biti dostupne i online, pa će korisnici iz celog sveta moći da ih preuzmu sa zvaničnog sajta.Nagrađeni su Aleksandar Anđelković, Boris Bajčetić, Branislav Brkić, Vlada Marinković, Karlo Hemeder, Marko Stamatović, Milan Rapaić, Milomir Ognjanović, Mirko Nićiforović, Miroslav Jeremić i Uroš Petrović. Trojici učesnika uručene su specijalne nagrade, jer se u konačnom odabiru našlo više njihovih fotografija.

Pored glavnog događaja, koji će se odvijati u Njujorku, istog dana u većini zemalja održaće se i lokalne promocije. U Beogradu, centralna promocija planirana je za 12 časova u ComTrade radnji u Ušće shopping centru. Promocija će se odvijati i na drugim mestima. U noći izmedju 21. i 22. oktobra od ponoći do 01h, WIN WIN poklanja Windows 7 za prvih 77 kupaca računara, a do 25. oktobra kupci će uz novi računar dobiti i poklone.

Zatim, Pakom poklanja trideset mobilnih telefona kupcima računara sa Windows 7 operativnim sistemom, PC 4 U obećava specijalne promotivne cene za računare sa sedmicom, a CT Retail najbržim kupcima naplatiće samo softversku licencu, tako da će ukoliko kupe ComTrade računar sa Windowsom 7, računar praktično dobiti besplatno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: