Popularna igra EVE Online sada ima direktan pristup Microsoft Excelu

Microsoft i CCP Games su razvili dodatak za kreiranje analitike podataka, dostupan svim igračima. Ova integracija je potpuno novi način da se igračima pomogne u stvaranju boljeg iskustva igranja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 29.06.2023.

09:45

Default images

EVE Online je prva igra koja je razvila dodatak za Excel koristeći ovu vrstu integracije podataka za izvoz i upravljanje podacima bez alata trećih strana.

Za korišćenje dodatka nije potrebno znanje programiranja i on omogućava igračima svih nivoa veština da bez napora pristupe i analiziraju podatke kako bi optimizovali igranje "dok teže galaktičkoj dominaciji", navode iz Microsofta.

Stvaranje sopstvenih alata za praćenje likova, upravljanje korporacijom i/ili industrijom postaće još jednostavnije i omogućiće još većem broju igrača da urone u EVE Online svet.

Prilagođenim izveštajima, grafikonima i dijagramima igrači će dobiti bolje uvide u svoje aktivnosti u igri, biće u mogućnosti da prate svoj napredak i osmisle narednu strategiju.

Dodatak je moguće besplatno preuzeti na ovom linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: