Procurela fotografija iPhone 8: Da li će zaista ovako izgledati?

Ceo svet nagađa kako će izgledati iPhone 8, a fotografije koje su se juče pojavile na internetu konačno su pružile uvid u to kako bi osmica navodno mogla da izgleda.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 13.06.2017.

11:45

Procurela fotografija iPhone 8: Da li će zaista ovako izgledati?
foto: getty

Fotografije je u javnost lansirao navodni insajder iz kompanije Apple, a na njima se vide maske za iPhone 7, iPhone 7s i iPhone 8.

Kada je maska za osmicu u pitanju napred se vidi da je ekran malo drugačiji nego na sedmici, a prekriva čak i ivice telefona na vrhu. Pretpostavlja se da će se tu nalaziti zvučnik, senzor i prednja kamera.

Takođe, ne vidi se otvor za home-button što ide u prilog spekulacijama da ga više neće ni biti.

Umesto home-button koje obezbeđuje Touch ID bezbednosnu verifikaciju, sada će se tako nešto nalaziti direktno na ekranu. U isto vreme Apple navodno ima problem sa integracijom Touch ID-a na prednji displej, ali čine napore da telefon oslobode svih fizičkih dugmića, te da sve bude na senzor.

Da li je ovo zaista maska za iPhone 8 ostaje da vidimo u narednim mesecima...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: