Stavite lice na telo vilenjaka i zaigrajte božićnu igricu

Snapchat je svojim korisnicima omogućio korišćenje nove igrice - Pomagač Deda Mraza. Igrica je napravljena tako da je vaše lice stavljeno na telo vilenjaka i dok pokušavate da klizite niz snežne padine, prikupljate poklone i ukrase, a kao prepreka je postavljen zec koji pokušava da vas udari.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.12.2016.

19:50

Stavite lice na telo vilenjaka i zaigrajte božićnu igricu
Foto: AdamPrzezdziek / Flickr.com

Svoje telo možete kontrolisati okretanjem glave levo i desno. Mnogi se pitaju da li će to Snapchat postati ozbiljan gaming servis.

Iako se očekuje da će ova igrica postati popularna, teško da će naslediti neprevaziđeni Pokemon Go.

Ovo inače nije prvi put da Snapchat eksperimentiše s igricama. U oktobru su korisnicima omogućili da svoje lice transformišu u zagonetke.

Izdavači i oglašivači su doprineli da se igrica nadogradi na aplikaciju. Širom Sjedinjenih Američkih Država igrica je dostupna.

Snapchat je odbio da komentiriše zašto je kompanija uvela igrice i šta to korisnike može očekivati u budućnosti.

Ali nedavne objave ukazuju na dalji razvoj aplikacije i velike korak napred pa zato traži da zaposli ljude s iskustvom u 3D dizajnu, animaciji i modelovanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: