Konačno se oglasio Samsung: Prilagođavamo obim proizvodnje Note 7

Južnokorejska kompanija Samsung saopštila je danas da je u toku prilagođavanje obima proizvodnje pametnog telefona Galaxy Note 7, posle izveštaja agencije Jonhap da se obustavlja proizvodnja tog modela.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.10.2016.

12:07

Konačno se oglasio Samsung: Prilagođavamo obim proizvodnje Note 7
Tanjug / AP Photo/Ahn Young-joon

Prema izvorima agencije, Samsung je odlučio da privremeno obustavi proizvodnju ovog modela pametnog telefona u dogovoru sa nadležnim južnokorejskim, američkim i kineskim službama za zaštitu potrošača.

"U toku je prilagođavanje obima proizvodnje" radi bolje kontrole i detaljne istrage nedavnih incidenata, navodi se u saopštenju Samsunga.

Kupci su prijavili da im se telefon Model Galaxy Note 7, koji se u avgustu pojavio na tržištu, zapalio tokom punjenja. Samsung je potvrdio 35 takvih slučajeva. Samsung je ranije saopštio da je prodao više od milion tih modela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: