Microsoft do kraja meseca lansira Windows 10 Mobile?

Iako je na tržištu već dostupno nekoliko uređaja sa Windows 10 Mobile operativnim sistemom, veliki broj starijih telefona još uvek čeka na globalno lansiranje platforme. Prema svemu sudeći, izgleda da korisnici neće morati da čekaju još dugo. Juan Blas (poznat i kao @evleaks) u svom izveštaju u VentureBeatu sugeriše da će ažuriranje na Windows 10 Mobile stići do kraja meseca.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 08.03.2016.

20:58

Microsoft do kraja meseca lansira Windows 10 Mobile?

Ove procene su bazirane na emailu koji je Microsoft poslao partnerima, a u koji je VentureBeat imao uvid. Prema sadržaju emaila, Microsoft cilja lansiranje Windows 10 Mobile operativnog sistema na uređajima do kraja marta.

Za sada nije poznato kog datuma tačno će se ovo ažuriranje i dogoditi. Očekuje se da će ažuriranje uslediti nakon što Lumia 950 i 950 XL dobiju svoja redovna mesečna ažuriranja servisa.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: