Zašto je LG stopirao isporuku LG Watch Urbane 2nd Edition sata?

Pre nekoliko dana, LG je objavio da planira stopiranje isporuke LG Watch Urbane 2nd Edition pametnog sata. Prema navodima, tokom inicijelne objave ove odluke, LG je tvrdio da je razlog problematičan kvalitet koji bi mogao uticati na svakodnevno korišćenje pametnog sata. Iako se nije radilo o potpuno jasnom objašnjenju, sada je kompanija objasnila šta je konkretno prouzrokovalo stopiranje prodaje ovog pametnog sata.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 25.11.2015.

08:28

Default images

U izjavi koju je LG plasirao, ističe se da je problem izazvala jedna od novijih komponenti koje je LG koristio u uređaju. Kompanija ističe da, zbog konkurentnog stanja na tržištu, ne može da otkrije specifične detalje, ali je istakla da ima veze sa "novom naprednom komponentom koja je implementirana u uređaj, a koja nikada ranije nije korišćena u nosivim uređajima kompanije LG".

LG je takođe dodao da je problem otkriven tokom testiranja i da može da utiče na životni vek proizvoda. Iako LG nije direktno rekao koji deo uređaja je problematičan, spekuliše se da je u pitanju displej. Displej LG Watch Urbane 2nd Edition sata je jedini koji dolazi sa jedinstvenom funkcijom, u obliku P-OLED ekrana sa 480 x 480p rezolucijom.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: