Samsung Galaxy Note 5 će imati ulaz za microSD?

Sve dosadašnje informacije su manje ili više potvrđivale da dolazeći Samsung Galaxy Note 5 neće biti opremljen slotom za microSD kartice.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 09.08.2015.

14:22

Default images
Galaxy Note 4, ilustracija

Ipak, novi izveštaj iz Tajvana sugeriše da će dual-SIM varijanta Galaxy Note 5 fableta imati microSD proširenje.

Iako se radi o potencijalno dobroj vesti, korisnici će nažalost morati da naprave kompromis i oproste se od dual-SIM funlkcionalnosti, ukoliko se odluče da koriste microSD slot. Samsung će, prema navodima, objediniti drugi SIM i microSD slot, tako da neće biti moguće koristiti microSD karticu na telefonu ukoliko se ne bude koristio samo jedan SIM slot na fabletu. Treba napomenuti da se ovde radi samo o glasinama, tako da ove informacije treba uzeti sa rezervom. Potvrdu ili demanti ovih glasina ćemo imati tek nakon što Samsung ozvaniči Galaxy Note 5 na svom Unpacked događaju, zakazanom za 13. avgust.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

20 h

Podeli: