Apple isporučio 73 miliona iPhone-a u poslednjem tromesečju 2014.

Ming-Či Kuo, poznati analitičar kompanije KGI Securities, ima dobre veze kada je pribavljanje informacija o kompaniji Apple u pitanju. Oni koji su zainteresovani za Apple i informacije o kompaniji, pomno prate šta Čuo prognozira, a ovoga puta njegova previđanja se odnose na isporuku iPhone uređaja tokom poslednjeg tromesečja prošle i prvog tromesečja ove godine.

Tehnopolis

Izvor: benchmark.rs

Nedelja, 25.01.2015.

21:15

Default images

Kuo prognozira da je Apple u poslednjem tromesečju 2014. godine isporučio 73 miliona iPhone uređaja. Ovo je povećanje od 43,1 odsto na godišnjem nivou, odnosno 85,4 odsto sekvencijalno u odnosu na treće tromesečje.

Kada je prvo tromesečje ove godine u pitanju, predviđa se isporuka od 61,6 miliona iPhone-a, što je povećanje od 41 odsto na godišnjem nivou.

Kuo je obelodanio i prognoze isporuke za iPAd, a one pokazuju u kolikim problemima je trenutno tablet sektor. Kuo ističe da je Apple isporučio 21,4 miliona tableta u četvrtom tromesečju. Iako se radi o povećanju od 73,8 odsto u odnosu na treće tromesečje, isporuka je zabeležila pad od 17,8 odsto u odnosu na isti period 2013. godine.

Za prvo tromesečje ove godine, Kuo predviđa isporuku od svega 10,1 milion iPad tableta. Na kraju, Kuo predviđa lansiranje Apple Watcha u martu, a za tromesečje koje se završava martom, predviđa prodaju 2,87 miliona Apple pametnih satova.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: