Ima li budućnosti za Google Glass?

Rojters se u nedavnoj publikaciji bavio opadanjem interesovanja za Google Glass naočare. Postoji li budućnost za ovaj Googleov proizvod?

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 15.11.2014.

10:21

Default images

U istraživanju za ovaj članak kontaktirano je 16 timova koji kreiraju aplikacije za Google Glass, od kojih je čak devet napustilo projekte - uključujući i pobednika takmičenja vrednog 10.000 dolara vezanog za kreiranje aplikacija

"The Glass Collective” organizacija za pomaganje kreiranja aplikacija je takođe nestala, dok su tri ključne osobe iz kompanije Google napustilo tim koji razvija ovaj dodatak.
Takođe se pretpostavlja da će prodaja Glass naočara širem krugu korisnika biti odložena za 2015. godinu. Google na ovogodišnjoj I/O konferenciji nije posvetio značajnu pažnju ovom dodatku kao prošle godine, ali se ne može reći da se odustalo od proizvoda.

Google ističe da su KFC i Taco Bell pokazali interesovanje za naočare, koje bi mogle da se koriste za treniranje zaposlenih. Ipak, i dalje je ostalo neodgovoreno na pitanje na koji način bi ove naočare mogle da nam značajno unaprede život, kako bi se odlučili da ih kupimo i, iznad svega, nosimo.

Izvor: Becnhmark.rs / Gizmodo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: