Elopu ostalo par meseci da "popravi" Nokiju

Stivenu Elopu ostalo je samo još par meseci da pokaže kako može pokrenuti Nokiju, piše agencija Rojters.

Izvor:
Photo: luca.sartoni/Flickr
Photo: luca.sartoni/Flickr

Investitori i analitičari kažu da izvršni direktor kompanije Nokia mora do početka naredne godine dokazati da je učinio pravi izbor odabravši Microsoft za svog partnera ili će njegova budućnost u ovoj kompaniji biti dovedena u pitanje.

Nokia i dalje prodaje skoro milion telefona dnevno, ali su analitičari pesimistični, prenosi Rojters, i misle da će Lumia 920 izgubiti od iPhonea 5 tokom predstojeće praznične sezone.

"Elop nije uspeo da privuče korisnike", rekao je Magnus Rele iz kompaniej Greenwich Consulting, "a ne možete rećida nije imao vremena. Tu je već dve godine, vreme je isteklo".

On smatra da bi Nokia trebalo svoj fokus da prebaci na Android.

Jaka praznična sezona mogla bi da pomogne Elopu da "preživi", piše Rojters, ali analitičari i investitori sumnjaju da će se to desiti.

Vesti

Overwatch: veliki nerf za Torbjorna… na konzolama

Torbjornovi tureti prave veliku glavobolju Overwatch igračima, barem na konzolama. Igrači se u stvari već neko vreme žale na količinu štete koju nanose njegovi tureti i, zbog činjenice da je na kontroleru nešto sporije nišanjenje, velikih problema da se ti isti tureti eliminišu dok nisu već pobili ceo tim.

Vesti utorak 28.06. 17:14 Komentara: 0

Životinje u Switchcars

Domaći studio AltFuture je objavio novi trejler za svoju popularnu roguelike trkačku igru Switchcars u kome je prikazano novo prevozno sredstvo – životinje.

Vesti utorak 28.06. 08:38 Komentara: 1
strana 1 od 1485 idi na stranu