Zvanično najavljen Grand Theft Auto V

Napokon se dogodilo ono o čemu se nagađa već vrlo dugo – Rockstar je i službeno najavio novi GTA.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 26.10.2011.

20:16

Default images

Nakon različitih nagađanja i glasina koje traju već više od godinu dana, Rockstar je napokon na svojim stranicama službeno najavio Grand Theft Auto V.

Osim toga nije objavljena ni jedna informacija, osim datuma objave prvog trailera, a to će se dogoditi sledeće srede, odnosno 2. novembra. Gde će se igra dešavati? Ko će biti novi glavni lik? Hoće li se franšiza vratiti u neki od gradova iz pređašnjih nastavaka? Otkrićemo tada.

Podsećamo, poslednji GTA na tržištu se pojavio 2008. godine, a kasnije su izdate i dve ekspanzije – The Lost And Damned i The Ballad of Gay Tony.

Krajem 2008. godine na tržištu se pojavila i verzija za PC koja je nažalost bila loše optimizovana pa čak i danas mnogi novi računari imaju probleme u pokretanju iste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: