I Microsoft priprema društvenu mrežu?

Na adresi www.socl.com nedavno se, greškom, pojavio nacrt naslovne strane novog Microsoftovog projekta, koji je ubrzo sklonjen, a sada na istoj adresi stoji samo poruka.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 15.07.2011.

14:08

Default images

"Hvala što ste svratili. Socl.com je interni projekat Microsoft research tima koji se greškom pojavio na webu. Nismo to želeli, časna reč", piše u poruci na sajtu.

Greška ili marketniški trik, servis naziva Tulalip nudi opcije povezivanja sa Facebook i Twitter nalogom, a u opisu projekta stoji "pronađite ono šta vam treba i podelite ono što znate jednostavnije nego ikada ranije".

Pretpostavlja se da se radi o nekakvoj mešavini društvenih mreža i pretrage, a iz Microsofta nisu bili raspoloženi da komentarišu ovaj projekat.

Google je pokazao da uprkos dominaciji Facebooka na polju društvenih mreža, i dalje ima mesta za nove ideje , a hoće li svoje mesto naći i Microsoft i kakav projekat sprema, verovatno ćemo uskoro saznati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: