Masovno gašenje FB naloga

Ako niste znali, osim što je 31. maj Svetski dan borbe protiv pušenja, današnji dan grupa entuzijasta proglasila je i Danom gašenja naloga na Facebooku. Upravo danas svoje naloge će ugasiti nešto više od 25.000 korisnika.

Izvor: T-portal

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.05.2010.

10:07

Default images

Grupa nezadovoljnih korisnika podstaknuta stalnim promenama postavki privatnosti na najvećoj društvenoj mreži na svetu, Facebooku, ali i činjenicama poput one da Facebook deli lične podatke svojih korisnika s oglašivačima, odlučila je 31. maj proglasiti Danom gašenja naloga na Facebooku.

Upravo danas svoje naloge na Facebooku će ugasiti 25.523 članova stranice www.quitfacebookday.com.

Vlasnici stranice objavili su i niz razloga zbog kojih bi trebalo napustiti Facebook, kao i koje alternative ovoj društvenoj mreži postoje, a koje imaju 'bolji' odnos prema privatnosti svojih korisnika.

Bilo kako bilo, srećan vam Dan gašenja naloga na Facebooku, a hoćete li vi ugasiti svoj?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: