PlayStation 4 i dalje prodavaniji od Xbox One

Sa 20,2 miliona prodatih PlayStation 4 konzola tokom dosadašnjeg života ovog hardvera, Sony kaže da je to najbrži rast nekog PlayStation hardvera u istoriji.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 14.03.2015.

10:51

Default images

I dok Xbox One nije uspeo da se nađe na vrhu, konzola se prodaje veoma dobro prema rečima Microsoft-a.

Prema saopštenju koje su poslali, Xbox One je imao rekordnu prodaju u SAD tokom februara sa rastom od 84 posto u odnosu na januar.

Takođe se ističe da je prodaja Sony PlayStation 4 i Microsoft Xbox One konzola nadmašila prodaju PS3 i Xbox 360 konzola kombinovano za blizu 60 posto, u prvih 15 meseci prodaje, navodi NPD.

Imajući u vidu da NPD pravi razliku između kućnih i ručnih konzola, Nintendo 3DS je imao najbolji mesec u SAD pa je ovih konzola prodato oko 395.000 u toku februara. Ukupna prodaja konzola je u februaru opala za 5 posto.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: