Ponovo problemi sa Skypeom

"Mali broj korisnika ima problema pri prijavljivanju na Skype. Istražujemo uzrok i nadamo se da ćemo imati više detalja da podelimo sa vama uskoro", navodi se u upravo objavljenom saopštenju iz Skypea.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 07.06.2011.

13:35

Default images

Ovo obaveštenje je usledilo nakon što se veliki broj korisnika ovog VoIP servisa žalio na njegovo loše funkcionisanje, a probleme su mahom zapazili korisnicici iz Evrope.

Ukoliko pretražite Twitter po #skype hastagu videćete i određen broj korisnika iz Srbije koje se žale da ne mogu da koriste Skype.

Sličnih problema bilo je i pre nešto manje od dve nedelje, a pojedini korisnici su tada, kao i sada, krivili Microsoft, koji je nedavno kupio kompaniju Skype, za probleme u funkcionisanju.

Dodatak:
U najnovijem zvaničnom saopštenju iz Skypea navodi se da su današnji problemi rešeni i da se funkcionisanje servisa stabilizuje. Svi koji su diskonektovani biće automatski ulogovani na ovaj servis čim se ostvare uslovi za to.

Iz kompanije su se izvinili korisnicima zbog smetnji koje su danas imali u komunikaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: