Glas zanosne Natali Dormer slušaćemo u Mass Effect: Andromeda

Nova igra u Mass Effect serijalu, Andromeda, svakim danom sve nam je bliže, pa je prirodno što i hajp postaje sve jači. A kako bolje napraviti hajp, nego uz pomoć poznatih glumaca, a posebno ako su ti poznati glumci lepe devojke kao što je Natali Dormer, široj publici svakako najpoznatija po ulozi Margeri Tirel iz popularne HBO serije Igra Prestola.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 25.02.2017.

20:03

Glas zanosne Natali Dormer slušaćemo u Mass Effect: Andromeda
Foto: Screenshot

Natali, pored njene otmene lepote, krase i dobar glas, te neosporiv glumački talenat, pa se radujemo njenom učešću u ovom projektu. Ona u igri pozajmljuje glas vašoj brodskoj doktorki Lexi T’Perro, pripadnici Asari vrste. Njen karakter je pametan i obrazovan, sa malom dozom cinizma i oštrog, britkog humora.

EA je danas izbacio i kratak klip u kome imamo priliku da čujemo Natalino mišljenje o igri i karakteru kome daje glas, ali i o celom projektu. Pored toga, imamo prilike da vidimo scene sa snimanja glasova, ali i da čujemo jednu neslanu šalu na našeg omiljenog pisca Džordža Martina, koga ceo svet još uvek čeka da završi serijal Pesma Leda i Vatre, po kome se serija Igra Prestola radi.

Fanovi Natali Dormer su odmah bacili svoje nade u BioWareovu tradicionalnu opsednutost romansama u njihovim igrama, uzdajući se da ćemo možda moći da imamo romansu i sa pomenutom doktorkom kojoj Natali daje glas.

Da li će toga biti, ostaje nam da otkrijemo za nekih mesec dana, kada igra bude zvanično izašla (23. mart u Evropi), a u međuvremenu pogledajte kako se Natali provela snimajući svoju ulogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: