TEST: Bioshock 2 – original vs remaster

Ovog meseca Bioshock je dobio remasterovano izdanje u okviru Bioshock Collection za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 27.09.2016.

21:15

TEST: Bioshock 2 – original vs remaster
Foto: YouTubeScreenshot

Na ovim konzolama se igra prvi put pojavila, dok smo na PC-u već mogli da je igramo, pa smo proverili ima li i koliko razlike u grafici između originalne i nove verzije.

Prošle nedelje uporedili smo originalno i nedavno remasterovano izdanje prvog Bioshocka, a sada je na redu drugi deo Bioshock Collection. Bioshock 2 se smatra slabijom igrom od sjajnog originala, uglavnom zbog recikliranja sadržaja i ne toliko zanimljivog igranja u ulozi Big Daddy-ja. Ipak, ovo je i dalje jako dobar FPS koji i posle šest godina izgleda sasvim reprezentativno, a naročito sa remaster tretmanom.

Igru smo testirali na PC-u sa svim detaljima na maksimumu i, kako bismo izbegli spoilere, prikazujemo samo gameplay nakon uvodnog filma u trajanju od sedam minuta. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: