LG G3 zvanično predstavljen u Srbiji

Kompanija LG Electronics predstavila je najnovije modele svojih smart mobilnih uređaja, među kojima su dugo očekivani LG G3 telefon, LG G Pad 7.0 tablet računar, kao i Bluetooth stereo slušalice poslednje generacije.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 02.07.2014.

11:25

Default images

Pored toga što nude najsavremeniju tehnologiju, niz praktičnih funkcija i neprevaziđeni dizajn, ovi uređaji dokazuju da revolucionarni koncept kompanije LG, „Simple is the New Smart“, pomera granice u svetu mobilnih uređaja.

„Zahvaljujući neprestanim težnjama da kreira revolucionarne proizvode, kompanija LG već dugi niz godina pomno osluškuje potrebe svojih korisnika. Proizvodi koje smo danas predstavili javnosti u Srbiji savršeno oslikavaju rezultat istraživanja mišljenja potrošača, baziranog na LG filozofiji proizvodnog razvoja „Učimo od vas“. Na taj način, omogućeno nam je da zaista budemo u kontaktu sa potrebama potrošača i stvorimo proizvode najvišeg kvaliteta“, rekao je Endre Vaitzner, regionalni menadžer prodaje kompanije LG Electronics Mobile Communications.

Mobilni telefon LG G3 odlikuje savršen dizajn, kao i unapređeno korisničko iskustvo. Quad HD ekran dijagonale 5.5 inča i 538 piksela po inču daje slici izuzetnu oštrinu i jasnoću, sa rezolucijom dva puta većom od Full HD ekrana i čak četiri puta većom od HD ekrana. Prednju kameru od 2.1 MP odlikuju veći senzor slike i širi otvor, koji propušta više svetlosti. Ovaj uređaj je idealan za pravljenje selfie fotografija, zahvaljujući opciji koja prepoznaje pokrete, te u momentu kada želi da se fotografiše, korisnik treba samo da formira šaku u pesnicu, a G3 će u roku od tri sekunde napraviti fotografiju. Ovaj vrhunski uređaj odlikuju i baterija izuzetno dugog životnog veka, kao i procesor Qualcomm Snapdragon 801 i RAM memorija od 2 GB ili 3 GB.
Još jedan izuzetan uređaj predstavljen je korisnicima u Srbiji. Tablet računar LG G Pad 7.0 kreiran je tako da zadovolji sve potrebe korisnika, pružajući savršene performanse. Ovaj uređaj poseduje Quad Core procesor radnog takta od 1.2 GHz, 1GB RAM memorije i True IPS HD ekran rezolucije 1280 x 800. Predstavljeni tablet poseduje premijum opcije, kao što su Knock Code sistem zaštite i Qpair 2.0, pomoću koje se korisnici mogu povezati sa telefonima koji poseduju Android platformu i putem Bluetooth opcije primati notifikacije i direktno odgovoriti sa tableta.

Pored ovih proizvoda predstavljene su i vrhunske, elegantne Bluetooth stereo slušalice kreirane u saradnji sa kompanijom Harman-Kardon. Stilski dizajnirane slušalice pružaju izuzetan kvalitet zvuka, kao i visok nivo korisničkog iskustva zahvaljujući specijalnoj tehnologiji koja će sprečiti da se žice na njima zamrse.

U okviru dodatne opreme za LG G3 smart telefon, dostupna je i vrhunska Quick Circle zaštitna navlaka, karakteristična po krugu na maski koji omogućava korisniku da lakše vidi pozive, tekstualne poruke i kameru, bez otvaranja telefona.

LG G3 biće dostupan u Srbiji već početkom jula, kada će korisnicima takođe biti raspoloživ i LG G Pad 7.0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: