Ne folirajte se: Poznati koji "mrze" svoja tela

Zašto se poznati pretvaraju da ne vole svoja tela? Verujemo da su to pitanje postavili mnogi “smrtnici”…

Izvor: B92

Petak, 19.12.2014.

10:23

Default images

Uprkos tome što ju je magazin “Esquire” već dvaput proglasio najseksipilnijom ženom godine, Glumica Skarlet Johanson nedavno je izjavila da se ne oseća seksi i da ne voli svoje butine. To bi verovatno trebalo da znači da, ipak, niko nije savršen i da čak i najlepše žene sveta mogu biti nezadovoljne svojim izgledom. Međutim, stvar čini gorom to što se, za razliku od običnih žena, od njih neprestano očekuje savršenstvo.

Evo čime su sve nezadovoljne neke od poznatih ličnosti…

Nikol Kidman

Holivudska glumica može se pohvaliti predivnom kosom, visokom i vitkom figurom, kao i izuzetno dugim nogama. Ali Kidman sebe ne vidi tako.

“Još uvek imam osećaj da imam dečačko telo. Volela bih da imam izraženije obline jer smatram da je to privlačnije”, izjavila je glumica.

Kara Delevinj

Poznata manekenka deli mišljenje glumice Nikol Kidman, pa je tako izrazila žaljenje što nema zanosnije telo. Na pitanje o tome šta bi na sebi želela da promeni, odgovorila je: “Svoje telo. Želela bih da imam više oblina”.

Dženifer Lopez

Pop diva insistirala je na tome da je njena pozadina “toliko velika i debela, da režiseri moraju da brinu o tome kako će je sakriti na ekranu”. Sebe je jednom opisala kao ženu “masivne zadnjice, uske u gornjem delu tela”. “Znate, imam jake butine i ljudi su me kritikovali zbog toga”.

Uma Turman

Ako ste mislili da poznata glumica imuna na ovu vrstu problema, u velikoj ste zabludi.

“Oduvek sam bila nesigurna po pitanju svog izgleda – velika stopala, suviše visoka, neusklađene građe”, izjavila je Turman.

Kameron Dijaz

Holivudska glumica može se pohvaliti zdravim telom i atletskom građom. Međutim, kako navodi, nezadovoljna je svojom zadnjicom.

“Volela bih da imam obliju zadnjicu, i više ‘mesa na kostima’. Volela bih da imam voluminoznije telo, ali nemam taj tip građe”, otkrila je Dijaz.

Keli Bruk

foto: instagram.com/iamkb/
Da li smatrate da nešto nije u redu sa rukama Keli Bruk? Pošto ih poznata manekenka ne podnosi, tvrdeći da su najgori deo njenog tela.

Džesika Alba

Verovali ili ne, jedna od najpoželjnijih žena sveta vrlo je nezadovoljna svojim izgledom.

“Moje grudi vise, imam celulit, velike kukove… sve ostale glumice izgledaju bolje od mene”, navodi Alba.

Ketrin Zita Džons

Uprkos tome što na crvenom tepihu uvek izgleda zanosno, poznata glumica otkrila je postoji nešto što ne podnosi na sebi.

“Ne podnosim svoje oči, izgledaju kao dve rupe u pesku”, izjavila je Zita Džons.

Anđelina Džoli

Ironično, glumica za koju mnogi smatraju da ima najsenzualnije usne na svetu ne voli – upravo svoje usne.

“Imam osećaj kao da se postiru skoro preko celog mog lica”, požalila se Anđelina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: