Fascinirana oskarovcem: Bred Pit opravdano zabrinut?

Lepa glumica Andželina Džoli navodno je mnogo razbesnela svog partnera Breda Pita, jer od dodele Oskara ne prestaje da priča o tome koliko je oduševljena glumcem Džaredom Letom, koji je dobio Oskara za najbolju sporednu mušku ulogu.

Izvor: B92

Petak, 21.03.2014.

15:13

Default images

Prema pisanju stranih medija, Andželina je opsednuta glumcem Džaredom Letom i to mnogo ljuti Breda Pita.

"Ona neprestano priča o tome kako je Leto dobro izgledao na dodeli Oskara i koliko je dobar glumac."

Sve ovo možda i ne bi smetalo Bredu da se za njegovu dragu i Džareda nije pričalo da su postojale iskrice na snimanju filma "Aleksandar“ 2004. godine.

"Bred želi da se oseća kao da je jedan jedini za Andželinu i pokušava da ne pridaje značaj ovim stvarima, ali ipak postoji nešto što ga muči."
"On zna da su Andželinine simpatije prema oskarovcu prolazna stvar, ali brinu ga glasine o simpatijama koje su gajili jedno prema drugom tokom snimanja zajedničkog filma ’Aleksandar’.“

Da li je Andželinino oduševljenje Džaredom samo prolazna stvar ili ona to pokušava da se osveti Bredu zbog glasina da mu se neko vreme dopadala mlada oskarovka Lupita Najongo?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: