Utorak, 26.02.2013.

16:46

Deset stvari koje nismo znali o Dženifer Lorens

Glumica, koja se jutros probudila kao oskarovka, svakako je i žena o kojoj se najviše priča ovih dana. Ipak i pored njene sveprisutnosti postoji još mnogo toga što ne znamo o ovoj glumici.

Izvor: Super žena

Default images

1. U sceni iz filma "Zima do kostiju", gde skida kožu veverici, zaista je to radila! Inače, za tu ulogu je takođe bila nominovana za Oskara.

2. Malo je falilo da dobije ulogu Bele u sagi "Sumrak", međutim odlučeno je da to ipak bude Kristin Stjuart.

3. Lorensova je volontirala kao medicinska sestra u dečjem kampu, pre nego što je postala zvezda.

4. Njen pad pri izlasku na scenu je smo dokaz njene smotanosti, pošto je u filmu "The Hunger Games" kolegu Džoša Hačersona slučajno šutnula u glavu, a na snimanju filma "Catching Fire" pala sa scene, pa su joj svi videli donji veš.

5. U srednjoj školi je bila najveća pričalica.

6. U jednom intervjuu za magazin "W", priznala da nije fan svojih muških kolega vršnjaka – "Da li među mojim vršnjacima postoje Robert Retford i Pol Njuman? Volim Džejmsa Franka, ali gde je sledeći Džejms? Gde su šmekeri koji znaju da glume?"

7. Iako je Oskarom nagrađena glumica, nije pohađala nijedan čas glume u životu – "Nikada nisam glumila u pozorištu niti išla na kurseve i mislim da je to dobro. Imam instinkt koji me vodi u pravom smeru."

8. Njen najbolji drug je pevač Leni Kravic, kog je upoznala na snimanju filma "The Hunger Games". Takođe se druži sa njegovom ćerkom Zoi Kravic, a jednom prilikom je izjavila da se njih dve ponašaju kao Bives i Bathed.

9. Ne podnosi Kardašijanove – "Gledala sam kada se jedna od njih (Kim) razvodila i to je zaista bolno. Međutim, ona to koristi u svrhu zabave, a mi to gledamo. Lepo su jednom rekli To je ono što naše društvo može da postane, ako postanemo neosetljivi na traumu i tuđu bol."

10. Njeno prvo pojavljivanje na televiziji bilo je u MTV šou "My super sweet sixteen", kada je imala samo 14 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: