Petak, 10.01.2014.

23:26

"Nije anoreksična već je napravila drugačiji izbor ishrane"

Nedavno su mediji pisali kako modni kreator i TV lice Nikol Riči ponovo ima problema sa kilažom jer je premršava...

Izvor: Super žena

Default images

Tridesetdvogodišnja Nikol Riči je i ranije imala problema sa ishranom, ali je sada izgleda stvarno preterala. Naime, usvojena ćerka poznatog pevača Lajonela Ričija, Nikol Riči je sada spala na samo 40 kilograma piše magazin "Star".

Nikol se ponovo vratila na kilažu iz 2006.godine i navodno se ponovo bori sa anoreksijom.

Ipak, ono što je sve šokiralo je činjenica da se njena ishrana bazira na semenkama suncokreta, celeru, sokovima i žvakama.
Uprkos njenom lošem izgledu njena bliska prijateljica je potvrdila magazinu "Star", kako ona zapravo nije anoreksična, već se samo hrani drugačije.

Iako je i njen suprug nedavno izjavio kako je jako zabrinut za nju i njeno zdravlje, Nikol mu je rekla da nema potreba da se brine jer joj sokovi daju sve hranljive materije koje su joj potrebne, otkrio je izvor blizak magazinu "Star".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: