Ponedeljak, 13.11.2017.

14:30

Sasari i Hečer se razilaze

Košarkaški klub Dinamo Sasari igra veoma loše na početku sezone, a njihov prvi plejmejker Vilijam Hečer mogao bi da napusti tim.

Izvor: B92

Sasari i Hečer se razilaze
StarSport

Trener Federiko Paskini podneo je ostavku, koja je odbijana od strane predsednika Stefana Sandra, međutim jasno je da situacija ne ide u dobrom smeru.

Sasari je izgubio četiri od poslednjih pet mečeva i kako piše Sportando klub bi mogao da napusti nekadašnji igrač Partizana Vilijam Hečer.

Hečer je prošle sezone igrao veoma dobro za crno-bele iz Beograda, međutim ove godine ne igran na isto nivou u klubu iz Italije.

Procenti iz igre su mu pali, kao i poenterski učinak (oko 11 poena), dok je i slabije razigrava ekipu (dve asistencije po meču).

Sasari je poznat po tome da često menja sastav ekipe u toku sezone, pa ne bi čudilo kada bi napustio Sasari. Jedino što bi moglo da ga zadrži u ekipi je povreda Roka Stipčevića sa kojim deli poziciju plejmejkera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: