Svi golovi Lea u Primeri na dresu

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi proveo je nedelju obarajući rekorde, što je fudbalski klub Barselona prepoznao.

Izvor: ÐN

Subota, 29.11.2014.

00:12

Default images

Mesi je prošlog vikenda prestigao Telma Zaru na večnoj listi strelaca španske Primere, da bi četiri dana kasnije novim het-trikom postao igrač sa najviše golova u Ligi šampiona.

Katalonci su na najbolji mogući način odali priznanje svom najboljem igraču, pošto su kreirali dres na kom je ispisan svaki od golova Argentinca u Primeri.

Predsednik Barselone Đosep Marija Bartomeu rekao je za Lionela Mesija da je najbolji fudbaler u istoriji.

Leo želi da ostane. Katalonija u njemu vidi najboljeg igrača u istoriji, a van Katalonije ljudi pričaju stvari o njemu koje mi se ne sviđaju. On je spektakularan igrač, sjajn, maestralan. Nemam dovoljno izraza da bih opisao najboljeg igrača na svetu i u istoriji. Pokazao je da je i dalje mlad i da može da postigne još mnogo golova. Pred nama su godine i godine uživanja u gledanja njegove magije. On samo nastavlja da nas oduševljava“, istakao je Bartomeu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: