Poraz juniora od Mađarske

Juniorska rukometna reprezentacija Srbije izgubila je na turniru u Beču od vršnjaka iz Mađarske rezultatom 27:25 (13:14).

Izvor: B92

Subota, 01.11.2014.

09:09

Default images

Kod naše selekcije najefikasniji je bio Nemanja Beloš sa devet golova, Aleksandar Radovanović postigao je šest, a Janja Vojvodić tri. Mađare su predvodili Hornijak, Đene i Faulvegi sa po pet golova.

Loš početak drugog poluvremena je odlučio pobednika – nakon odmora, Mađari su bolje počeki nastavak i imali vođstvo 22:17.

Minut odmora koji je zatražio selektor Brkovic doneo je rezultat i na semaforu je ubrzo stajalo 23:23. Nekoliko početničkih grešaka i nesmotrenih faulova dalo je šansu protivniku, a on je to oberučke prihvatio i došao do trijumfa.

U subotu od 17 časov, naši juniori igraju protiv reprezentacije Poljske, koja je poražena od domaćina Austrije retultatom 25:24.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: