Bane nosio Čelsi, sjajni Vest Hem

Fudbaleri Čelsija pobedili su Lester sa 2:0 i tako zadržali 100% učinak u Premijer ligi i posle drugog kola.

Izvor: B92

Subota, 23.08.2014.

17:47

Default images

Tiom Žozea Murinaj se mučio sa povratnikom u Premijer ligu u prvom poluvremenu, ali je u nastavku ipak stigao do rutinske pobede.

Još jedan sjajan meč odigrao je Branislav Ivanović koji je bio asistent kod prvog gola Dijega Koste u 63. minutu, a konačan rezultat postavio je Eden Azar 13 minuta pre kraja.

Murinjo je izveo na teren isti tim koji je igrao i protiv Burnlija u prvom kolu, a ’plavci’ u prvih 45 minuta nisu mnogo pokazali. Očigledno je Murinjo na poluvremenu imao ozbiljan razgovor sa svojim igračima koji su u nastavku odigrali mnogo bolje.
Beta/AP
Ređale su se prilike, a Kosta je posle sjajnog lažnjaka i dodavanja Ivanovića u 63. minutu napokon pogodio. Sve je rešeno 13 minuta kasnije, Fabregas je dodao do Azara koji je uz malo sreće savladao Šmajhela za 2:0.Uz Ivanovića koji je odigrao ceo meč za Čelsi, svih 90 minuta na terenu je bio i Nemanja Matić.

Svih 90 minuta odigrao je i Dušan Tadić, ali njegov Sautempton nije uspeo da savlada Vest Bromvič na svom terenu. Srpski fudbaler se dosta trudio, ali na kraju je ipak ostalo 0:0.
Veliku pobedu u subotu popodne ostvario je Vest Hem u gostima protiv Kristal Palasa, bilo je 3:1. Tim Sema Olerdajsa postigao je tri gola u gostima tek drugi put u poslednje 44 utakmice u Premijer ligi. Strelci su bili Zarate, Dauning i Kol, dok je jedini gol za Palas postigao Šamak.

U vrhu tabele sa šest bodova posle dva kola je i Svonsi koji je slavio sa 1:0 protiv Burnlija nakon pobede na Old Trafordu u prvom kolu. Jedini gol za Svonsi postigao je Nejtan Dajer u 23. minutu.

Premijer liga, drugo kolo:
Subota:

Aston Vila – Njukasl 0:0
Čelsi – Lester 2:0
Kristal Palas – Vest Hem 1:3
Sautempton – Vest Bromvič Albion 0:0
Svonsi Siti – Barnli 1:0
Everton – Arsenal (18.30)

Nedelja:
Hal Siti – Stouk
Totenhem – Kvins Park Rendžers
Sanderlend – Mančester Junajted

Ponedeljak:
Mančester Siti – Liverpul

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: