Odbojkaši sa Egiptom pred EP

Srpski odbojkaši odigraće dve utakmice sa Egiptom u dvorani Sportskog centra „Šumice“ pred sam početak Evropskog prvenstva u Danskoj i Poljskoj.

Izvor: JT

Sreda, 11.09.2013.

18:35

Default images

Prvi meč Srbija i Egipat igraju u petak od 19.30, a drugi u subotu od 19 časova.

To će biti poslednji pripremni mečevi za izabranike Igora Kolakovića, koji u utorak putuju u Dansku na Šampionat ’Starog kontinenta’, koji se igra od 20. do 29. septembra.

Naš tim će prvi meč na Evropskom prvenstvu odigrati protiv Slovenije 20. septembra od 17 časova. U grupi sa evropskim šampionima, pored Slovenaca, su i selekcije Holandije i Finske.

Pobednici grupa će izboriti direktan plasman u četvrtfinale, a rivali Srbiji u nastavku takmičenja biće ekipe iz A grupe u Odenzeu, gde će igrati Danska, Italija, Belorusija i Belgija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: