Ves Braun podržao nove tehnologije

Defanzivac engleskog Mančester junajteda Ves Braun smatra da bi fudbal samo profitirao uvođenjem novih tehnologija.

Izvor: LB

Nedelja, 18.07.2010.

18:46

Default images

Nakon što na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi sudije nisu priznale pogodak Frenka Lamparda Braun ističe da je uvođenje video tehnologije apsolutno neophodno.

On je dodao da sve raspoložive tehnologije treba da se koriste u spornim momentima, koji mogu da odluče ishod utakmice. „Mislim da video tehnologija mora da se koristi kada je gol linija u pitanju“, rekao je Braun.

Bio sam veoma razočaran, kada sam video da arbitri nisu priznali Frenkov pogodak u duelu sa Nemačkom. To je bilo prosto neverovatno, pošto je lopta prešla gol liniju za gotovo metar“, dodao je on.

Sudiji bi trebalo samo nekoliko sekundi da proveri da li je lopta prešla gol liniju. Ova tehnologija se već uspešno koristi u tenisu i verujem da bi bila veoma korisna i u fudbalu“, zaključio je 30-godišnji Braun.

Defanzivac Junajteda nije uspeo da se izbori za mesto u nacionalnom timu Engleske na Mundijalu i to najviše zbog brojnih povreda koje su ga mučile tokom prošle sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

4 h

Podeli: