Nemci zadovoljni, Forlan umoran

Trener i igrači Nemačke zadovoljni su osvajanjem trećeg mesta na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi pobedom na Urugvajem od 3:2.

Izvor: B92

Nedelja, 11.07.2010.

00:09

Default images

Strelac pobednonosnog gola Sami Kerida smatra da će "panceri" u budućnosti postići još bolje rezultate.

"Nadali smo se dobrom rezultatu i dali sve od sebe. Ovo je za nas bila neka vrsta finala i sve smo uložili u meč. Imamo jak tim i sigurno da možemo da ostvarimo i bolje rezultate", rekao je Kedira.

Sa druge strane, strelac pet golova na šampionatu, napadač Urugvaja Dijego Forlan rekao je da je njegov tim napravio spektakularan rezultat plasmanom među četiri najbolje ekipe na svetu.

"Ovo je spektakularan rezultat. Da nam je neko pre početka šampionata to ponudio svi bismo prihvatili. Želeli smo treće mesto, ali ovo je pozitivan rezultat", rekao je on.

Opširnije na specijalu posvećenom Svetskom prvenstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: