KSS dobio sponzora iz Slovenije

Košarkaški savez Srbije dobio je novog sponzora, slovenačka kompanija Metal - Cinkara iz Celja pomgaće KSS.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.05.2010.

14:25

Default images

Dragan Kapičić, predsednik KSS, izrazio je zadovoljstvo potpisivanjem sponzorskog ugovora. "U danima kada ekonomska kriza ugrožava sve, a posebno sport, imamo zadovoljstvo i sreću da smo dobili takvog partnera. Ljudi iz Metal - Cinkare su prepoznali da je košarka najbolji brend za promociju i da će mnogo značiti firmi koja je već prisutna u Srbiji, ali sada u reprezentativnijem obimu i obliku."

Maks Bastl direktor Maksim grupe bio je veoma zadovoljan ostvarenom saradnjom. Pošto je prisutne goste upoznao sa Metal - Cinkarom koja sa sedištem u Celju posluje već 20, a u Srbiji je prisutna od 2003. godine, Bastl se zahvalio predsedniku KSS na postignutom dogovoru.

"Obično su sportski klubovi ti koji traže kontakt sa firmama, ali u ovom slučaju bilo je obrnuto. Mi smo tražili uglednu sportsku organizaciju sa kojom bismo u saradnji promovisali našu delatnost u Srbiji, a u isto vreme i pomogli tom sportskom savezu. Od ove saradnje imaćemo korist i jedni i drugi. Košarka u Srbiji je na visokom nivou, ne samo prema ostvarnim rezultatima, već i u pogledu stvaranja pozitivnog odnosa u zajednici. To je ono što i mi želimo da ostvarimo. Da imamo sređenu fabriku, dobre odnose sa radnicima i tržištom, pravi odnos prema okolini i da smo u svakom pogledu pozitivni. To nam je do sada polazilo za rukom, ali posle potpisivanja ugovora sa KSS, siguran sam da ćemo biti još uspešniji."

Ugovor je u ime KSS potpisao predsednik Dragan Kapičić, a u ime Metal - Cinkare direktor Simon Bastl.

Kapičić je goste iz Slovenije darovao loptom i dresom sa potpisima reprezentativaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: