Venger: "Ne damo Fabregasa"

Menadžer Arsenala Arsen Venger demantovao je da će londonski klub na leto prodati kapitena Franseska Fabregasa Barseloni.

Izvor: AY

Petak, 16.04.2010.

14:11

Default images

Iskusni strateg je naveo da se nikakav sastanak čelnika kluba uopšte nije dogodio, iako je predsednik "tobdžija" Piter Hil-Vud u sredu tvrdio da su održani nezvanični razgovori uticajnih ljudi dva kluba. Pored Arsenala, i iz Barselone je stigla izjava da katalonski klub ne planira da Španca dovede u svoje redove, ili barem ne ovog leta.

Venger je kazao da želi da zadrži na okupu "mladu, talentovanu ekipu" i naveo da ne razume zašto mediji već mesecima "vode kampanju
i pokušavaju da prodaju najbolje igrače engleskih klubova u Španiju".

"Nismo u kontaktu sa Barselonom. Bili smo svi na formalnoj zajedničkoj večeri pre susreta u četvrtfinalu Lige šampiona, ali nije bilo nikakvih tajnih sastanaka. Ne želim da prodajem nikoga", rekao je Francuz.

Dvadesettrogodišnji Fabregas je fudbal počeo da trenira u mlađim kategorijama Barselone. Španac je 2003, kao šesnaestogodišnjak prešao u Arsenal. On je za engleski klub do sada odigrao 267 utakmica i postigao 46 golova.

Fabregas je za reprezentaciju Španije do sada zabeležio 47 nastupa i pet golova, a sa "crvenom furijom" je pre dve godina osvojio titulu prvaka Evrope.

Arsenal trenutno ima 71 bod u Premijer ligi i nalazi se na trećem mestu, sa šest bodova manje od vodećeg Čelsija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: