Videnov: "Ne mislim loše o Zvezdi"

Bugarski košarkaš Filip Videnov, koji je nedavno dres Crvene zvezde zamenio dresom FMP Železnika, kaže da nije negativno nastrojen prema bivšem klubu.

Izvor: S O

Četvrtak, 08.04.2010.

17:55

Default images

"Zadovoljan sam što sam ostao u Srbiji do kraja sezone. Imamo veliku šansu da uradimo nešto dobro u Superligi. O Zvezdi ne mislim ništa loše. Nismo se dogovorili, imali smo mnogo problema i Zvezdi želim svu sreću. Sada sam u FMP-u, to je za mene prava ekipa u kojoj je atmosfera bolja nego u Zvezdi. Nadam se da ću igrati dobro i da će tim ostvariti dobar rezultat".

Novi trener ‘Pantera’ Boško Đokić u FMP je stigao dva dana pre poslednjeg kola NLB lige. Od tada je prilično promenjen tim, Đokić je priznao da je menjao i neke sisteme u igri, ali i istakao da je zadovoljan izgledom tima:

“Svih osam superligaša želi u polfinale. Samo ne znam kako ćemo svi tamo stati. Šalu na stranu, mislim da možemo među četiri, pa da naredne sezone u NLB ligi ostvarimo bolji rezultat. Jer, FMP može bolje od skora 10-16, koliko je bilo u poslednje dve sezone. U Super ligi startujemo protiv Zvezde i to će biti najteža utakmica. Zvezda je dovela trojicu igrača, kao i mi. Sastavi su relativno nepoznati. Nemamo snimke sa utakmica u ovom sastavu. Osim toga, to će biti i psihološki najteža utakmica".

Đokić je sa puno komplimenata govorio o novajlijama u timu – Filipu Videnovu, Dvejnu Vudvordu i Draganu Zekoviću.

"Moram da kažem da smo ovom trojicom igrača dosta dobili. Iskustvo na poziciji jedan sa Vudvodrom, to je tip pleja koji troši malo lopti na sebe, više asistira, a to nismo do sada imali. Gledajući start lige i utakmicu sa Zvezdom, Videnov nam je dvostruko pojačanje. Neću da kažem da je oslabio Zvezdu, već da se radi o igraču u naponu snage koji i obrana i napad igra potpuno isto. Sa Zekovićem koji je mlad igrač ima i šut spolja dobili smo stabilnost pod košem“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: