FA upozorava Nevila i Teveza

Fudbaleri dva mančesterska kluba, Gari Nevil i Karlos Tevez, zvanično su upozoreni zbog međusobnog sukoba tokom i posle meča Liga Kupa.

Izvor: B92, Goal

Subota, 23.01.2010.

11:18

Default images

Nevil je prvo pred susret izjavio kako je menadžer Junajteda Aleks Ferguson ispravno postupio što je prodao Teveza. Tevez je uzvratio sa dva pogotka u Liga Kupu, kada je slaveći pokazao Nevilu da „ućuti“. Kapiten Junajteda je na to odgovorio pokazivanjem srednjeg prsta, nakon čega ga je Argentinac u izjavi za medije nazvao „moronom“.

Iako nekadašnji saigrači neće biti kažnjeni zbog svojih postupaka, svako dalje nastavljanje „rata“ u medijima biće sankcionisano.

Pred revanš meč naredne srede, FA je izjavila kako će oštro reagovati na bilo kakvu akciju bilo kojeg od dvojice igrača, kao i da će njiovi prethodni postupci ponovo biti istraženi.

Takođe, FA je ostvarila kontakt sa policijom Mančestestera, kako bi bilo kakvi eventualni navijački sukobi bili unapred sprečeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: